SİİRT / PERVARİ - Yukarıbalcılar Ortaokulu

Yukarıbalcılar Ortaokulu

YUKARIBALCILAR KÖYÜ YUKARIBALCILAR KÜME EVLERİ NO 73 PERVARİ / SİİRT
Vizyon
Takım, işbirliği ve ekip çalışmasını mevcut kalite ile birleştirip okulumuzu ilçemiz bazında örnek ve önder kuruluş haline getirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi; ailesini, vatanını, milletini seven; insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal devlet olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluğunu bilen; insanlığa, ülkesine, kendisine ve ailesine yararlı, üretken, sorumluluk sahibi, dürüst ve nitelikli nesiller yetiştirmektir.
Başarılar
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Siirt´e ulaşım, Pervari´den 2 saatte bir kalkan servisler ile sağlanmaktadır. Pervari ile köy arasında ise öğretmen servisi ile gidiş geliş yapılmaktadır.
Pervari´ye 8 km. Siirt´e 98 km.
Diğer Hususlar
Okulumuzun tanıtımı için hazırlanan dosyaya ulaşmak için okulumuz web sayfasındaki "Okulumuz > İndirme Merkezi > Okulumuz Tanıtımı" sekmelerindeki sayfayı ziyaret ediniz... İletişim Kanallarımız Telefon: 0545 538 0078 E-mail: yukaribalcilarokulu@yandex.com İnstagram: peryariyb